Transport

Overhalla ligger om lag 22 mil nord for Trondheim og 19 mil fra Værnes Lufthavn på Stjørdal.

Vi antar at de fleste vil benytte fly til Værnes og har behov for transport derfra.

Erfaring fra tidligere mesterskap i Overhalla tilsier at det er behov for busstransport fra/til Værnes. Reisetid ca 2,5 time.

Vi kommer derfor til å sette opp busser om ettermiddagen/kvelden torsdag 30. august, trolig ca kl. 19.30. Plass på arrangørens busser må forhåndsbestilles og forhåndsbetales. Pris: Kr 300,- per veg. Nøyaktige tidspunkter og bestillingsinformasjon kunngjøres på hjemmesiden senere.

Likeså vil vi sette opp busser fra Overhalla til Værnes umiddelbart etter stevneslutt søndag 2. september (ca kl. 15.00). Samme vilkår vil gjelde for disse.

Ellers er det mulig å ta ekspressbuss fra Værnes til Namsos (Norway Bussekspress).

Det er også mulig å ta toget fra Værnes til Steinkjer (hver time) eller Grong (få avganger).

Mellom Steinkjer og Namsos er det timesavganger med buss.

Det er daglige flyavganger mellom Værnes og Namsos med Widerøe, men med begrenset antall avganger og setekapasitet. Widerøe setter også i disse dager i gang direkterute mellom Namsos og Oslo. Denne vil ha ankomster til Namsos torsdag og fredag formiddag, men har ingen returavganger søndag. Du kan imidlertid reise Namsos-Værnes og videre til andre destinasjoner (to avganger søndag, forutsatt samme ruter sommeren 2018 som i vinter).

Lokal transport under stevnet

Hvis det under stevnet er behov for transport mellom Overhalla og Grong eller Namsos, setter vi opp transport. Men vi trenger forhåndsbestilling også av dette.

Ved tidligere arrangement er det mange som har hatt egne leiebiler, fortrinnsvis leid på Værnes lufthavn. Husk å bestille i god tid!

Vi vil også legge til rette for bobilparkering med tilgang på strøm og sanitæranlegg like ved stadion.

Informasjon og bestilling: epost erik@flasnes.no eller tlf/sms 952 67 020.

Samarbeidspartnere